Allsång på torget.

Ronnebys första allsång på torget blev en publiksucce. Med Lena Pålsson och Wisex blandat med gästartister så som Diggilos Lasse Holm kunde detinte bli annat än succe.
Vi hoppas på fler kvällar som denna.




NYFIKEN

Den här sidan kan man ju inte låta bli att vara nyfiken på. Vad menar de vad kommer att hända. Ja det är ju tydligen bara att hålla den under uppsikt. Det ända jag vet är att Lasse Holm från Diggilo kommer att bära den första tröjan, Sämre ambassadör för Ronneby kan man väl hitta.

http://positivaronneby.se/



Uno Svenningsson

Ursäkta min sena uppdatering men jag har ägnat dagen åt att bråka med min internetuppkoppling av någon anledning så har vi inte alls varit överens. Och det gav sig inte förrän jag hotade med att slänga ut alltihop genom fönstret.
Igår var vi och tittade på Uno Svennnibsson på Karön. Jag kan bara säga att en bättre kväll än så blir det inte. Av 5 möjliga så får den 6 av mig. Inte bara för att Uno är en helt underbar artist som man definitivt ska höra live utan också för omgivningen och det underbara värdet. Att sitta och lyssna på bra musik med utsikt över havet och en neråtgående sol, kan det bli bättre. Karön är det ultimata stället att hålla något mindre konserter på. Och för er som inte var där kan jag bara säga att ni missade något. En helt magisk kväll.
Men ni får fler chanser i sommar så missa inte dem.

Sveriges snyggaste bil utnämnd


 

Ronneby i går 18:42 | Uppdaterad i dag 12:00

Sveriges snyggaste bil 2009 är en Dodge Charger 1968. Ägaren Johan Eriksson från Mora tog emot utnämnelsen på Nostalgiafestivalen i Ronneby.


"Jag blev helt chockad", säger han till BLT, "jag trodde inte att jag hade en chans!" Ändå fick han nästan 1 000 av 4 000 röster. Sambon Doris Lindeström glädjer sig åt succén. Hon har fått vänta många timmar på Johan som höll på med att renovera bilen de senaste två åren.
Foto: Thomas Persson
 
Taget ur BLT Ronneby 090628


Bilbarriären mot ån ska bort



RONNEBY Nästa sommar - eller kanske först nästnästa? - ska Ronneby möta ån på ett annat sätt än med trafikleder och järnstaket.

En bättre anknytning mellan centrum och Ronnebyån är det viktigaste inslaget i Etapp ett och två i planen för centrumutveckling som kommunfullmäktige nu har antagit.

Genomföras
-Förslaget är taget, och nu ska det projekteras. Det är därför osäkert hur lång tid det tar, men avsikten är att det ska genomföras så snart som möjligt, säger planarkitekten Karin Svensson.
Dagens Strandgata är en barriär mot ån av bilar och långtradare.

Metallräcke
Det finns inte ens trottoar på åsidan, istället skiljs staden från ån av ett kraftigt metallräcke.
Att man hängt blomkorgar på en del av det nu på sommaren gör ingen större skillnad.
Men nu ska det bli annat av.
Längs hela Strandgatan, från Rosengatan till Nygatan ska man anlägga en promenadbrygga.

Stoppar långtradare
Den tyngsta trafiken stoppas genom att det blir förbjudet för bilar över tolv meter att köra på Strandgatan.
Strandgatan blir fortsatt tvåfilig fram till Söderbro. Men trafiken på Söderbro smalnas av, och det blir trottoar på båda sidor om bron.

Planterar träd
Och från Söderbro och hela bort till rondellen vid Gångbrogatan ska Strandgatan vara enfilig (som den är förbi Rådhusparken idag).
Den halva av gatan som blir över på det sättet kommer att planteras med träd, och under dem blir det en gång- och cykelväg - på åsidan förstås.
-Det blir ett helt annat intryck av Strandgatan än idag, säger Karin Svensson.

PS. Sen fattas väl bara den Glassbåt vid Söderbro, som föreslås av en deltagare i den populära Facebookgruppen Tillsammans kan vi göra Ronneby bättre, som nu är uppe i 657 medlemmar.
(Fast på grund av de låga broarna får man väl i så fall lyfta dit båten.) DS

Jan Hinderson
Publicerad 2009-06-26 03:00

Sydöstran Ronneby 090626


En av mina favoriter


Michael Jackson

Säg vad ni vill, oavsett hans tvivelaktiga förhavande emellanåt, sjunga och skriva låtar kunde han.

Klart.se

Så här blir vädret i veckan enligt klart.se

http://www.klart.se/väder-ronneby.html



Frihet

Vad frihet är är nog upp till vem man frågar. En del älskar att vara ute i skog och mark, andra vill vandra i fjällen, en del tycker om att stilla låta seglen fyllas med vind.
Min absolut största frihetskänsla får jag i 120km/tim på min Seadoo RXP X. Oavsett vad folk tycker och tänker om vattenskotrar( och tycker mycket gör de). Så måste nog många hålla med om att känslan att flyga fram över vattnet är underbar. Dessutom så känner man alla lukter av salt vatten och tång, Men förrutom den upplevelsen så är det också så härligt att tyst, tyst kunna glida fram i 3 knop och komma väldigt nära alla fågelfamiljer och andra djur som bildar sina familjer ute i skärgården. Att stilla kunna lägga sig och titta på dem utan att störa dem med massa ljud och vågor. Ibland när havet ligger helt stilla, klockan är 6,00 på morgonen och det bara är jag och naturen vakna så känns det nästan som om jag är en av dem. Och det är den absoluta FRIHETEN.




Ännu en favorit

När jag ändå håller på att snöa in på gamla låtar så är det väl lika bra att köra denna med... finns ju en del minnen till just denna,

Uno Svenningsson

Ni missar väl inte Uno Svenningsson på Karön på Söndag...

Så underbar


Fritidsfabriken


 

Sommaraktiviteter

Juni 2009

Under sommaren kommer vi att ha öppet för bokningar 10-22 alla dagar

Regn eller sol!? Vi har aktiviteter både inom och utomhus för alla åldrar

Vi erbjuder även alla företag som har aktiviteter hos oss under Juli 20% rabatt  på mångkamp förutsatt att ni är fler än 12 personer

Vi syns i sommar

Mer info...

 
   

L A S E R D O M E

Hos oss kan Ni utöva den adrenalinpummpande sporten laserspel på en 800m² stor futuristisk arena. I mörkret skall Ni lagvis eller ensamma tävla mot varandra med laservapen och sensorförsedda västar som registrerar dina träffar.

Denna sport är en utmärkt aktivitet för att stärka lagkänslan på företag, föreningar eller kompis gäng och ger även ett rejält träningspass.

MÅNGKAMP

På mångkampen kan Ni välja mellan 3, 5, 7 och 10-kamp och även välja fritt mellan våra 12 olika grenar. På så sätt går det att göra paket som passar gammal som ung, exempel på grenar är sumbobrottning, laserdome, mekanisk tjur, stafett och pilbågskytte.

Efteråt kan ni ta det lugnt i bastun eller hyra vår festlokal där vi kan ordna karaoke, catering eller lättare förtäring som till exempel baguetter.

PAINTBALL

 Vår paintball bana finns i Bräkne- Hoby och är en skogsbana med endast naturliga hinder och är öppen från 1 April till 30 September

 Det hela går ut på att markera sina motståndare med färg, när man har blivit markerad är man ute ur spelet. Markerar gör man med en markör som skjuter små bollar med färg.

 

Om ni inte önskar fler mail från oss KLICKA HÄR Glöm ej skriva vilken mail adress ni vill att vi skall ta bort 

Fritidsfabriken - Järnbruksvägen 3 - 372 52 Kallinge - 045779555 -  www.fritidsfabriken.com


CENTRUMBIOGRAFEN

CENTRUMBIOGRAFEN

      
En Skön Bio i Ronneby

  

Boka Biljetter på http://www.centrumbiografen.se/

  

Köp våra bioPresentkort

i kassan eller hos LK


Transformers 2 - Sverigepremiär

  

FILMINFO  Kampen om Jorden är över, men kampen om universum har precis börjat. När Autobots tror att allt är över får de reda på att Megatrons livlösa kropp har blivit stulen från den amerikanska militären av Skorpinox som återupplivar honom med hjälp av sin egen spark. Med en hämndlysten Megatron tillbaka på banan och med hjälp av förstärkningar av Decepticons samlar Optimus Prime ihop sina styrkor och gör allt som står i hans makt för att förhindra dem

24-28/6 - Kl:19:30- On,To,Fr,Lö,Sö

1-2/7 - Kl:20:00-On,To 

"VISAS FRAM TILL DEN 2:e JULI" 



KOMMANDE.....  

Sverige-Premiär


1:a Juli
:  Ice Age 3 

  

FILMINFO  Istiden är äntligen över och Scrat, Sid och Mannys värld får oväntat besök i form av dinosaurer. Ice Age - Det våras för dinosaurierna är den tredje av de omåttligt populära Ice Age-filmerna.

  

  

"VISAS UNDER JULI"






3:e Juli:  BAKSMÄLLAN 

  

FILMINFO  Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden.

"VISAS FRAM TILL DEN 7:e JULI"





Sverige-Premiär

15:e Juli:  Harry Potter o Halvblodsprinsen 


FILMINFO  I "Harry Potter och Halvblodsprinsen" går Harry Potter i sjätte årskursen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han kastas rakt in i kampen mellan det onda och det goda. Trollkarlsbefolkningen i England uppmanas vara på sin vakt och Dumbledore varnar för att Lord Voldemort är i färd med att värva anhängare för ett nytt försök att gripa makten


"VISAS FRAM TILL DEN 22:e JULI"


Uno Svenningsson


Konsert med Uno Svenningsson 28 juni kl. 19.30 på Karön

Konsert med Uno Svenningsson, tidigare medlem i gruppen Freda' och sedan flera år soloartist. Har bland annat varit med i Melodifestivalen.

28 juni kl. 19.30 på Karön i Ronneby skärgård.

Ni som har konsertbiljetter åker gratis med Karöline över till Karön. Var ute i god tid då Karöline tar ett begränsat antal personer per tur.


Biljettpris: 220 kr, med MediaMax-kort 190 kr (max 4 biljetter/kort).
Barn under 12 år fri entré.
Mat och dryck får ej tas med in på området!

Biljett kan förköpas på bl a Ronneby turistbyrå och BLT's kontor i Ronneby.


Club 33

På fredag är det dags för club 33 igen. Platsen är wienercafet i brunnsparken. Eftersom det var slutsålt väldigt snabbt förra gången så har man denna gången släppt dubbelt så många biljetter. Lär med andra ord bli fullt ös. För er som ännu inte har köpt biljett finns dessa att köpa på Maxi, OK Q8 och Widenborgs. Grillbuffe med champangeprovning och inträde kostar 199 kr och vill man endast ha entre till discot kostar biljetten 50 kr. Grillbuffen startar vid 17 och discot cid 21.
Så för alla er som inte var där förra gången passa på att springa och skaffa er en biljett. Vet att det var månadens samtalsämne förra gången det begav sig. Och inte vill man väl missa en kväll med god mat, härligt sällskap och fullt ös.



Sommarevenemang i Ronneby 2009


Diggilovecka.


Facebookgrupp vill göra Ronneby bättre

Facebookgrupp vill göra Ronneby bättre

När allting verkade peka nedåt för Ronneby bestämde sig företagaren Henrik Svanberg för att ta tjuren vid hornen och engagera invånarna.
- Jag vill förändra den negativa attityden, säger han.

Det räckte inte med nedläggningar av både högskola och småskolor och ständiga varsel.
När Svenskt Näringsliv i en undersökning kunde konstatera att Ronneby hade det sämsta företagsklimatet i hela Sverige kände Henrik Svanberg att det var dags att göra någonting åt saken.
Resultatet blev en grupp på det sociala nätverket Facebook som han döpte till "Tillsammans kan vi göra Ronneby bättre" och mailade alla politiker och tjänstemän med en inbjudan.
- Tanken är att invånare, kommungubbar och politiker ska kommunicera på det här sättet och hjälpas åt, förklarar han.
Och det har redan kommit in flera förslag på förändring. Det rör sig om allt ifrån nya campingplatser till fler uteserveringar i innerstaden.


Malin Håkansson

Taget ur BLT 090622


Dove go fresh

Jag har hittat denna sommarens absoluta favoritlotion. Dove go fresh cucumber &green tea. Luktar så mycket sommar.


Finns självklart en hel serie.




Midsommardagen

Idag har det verkligen varit ett helt hopplöst väder. Regn var tionde minut. Men imorgon kommer sommaren säger de och det säger inte jag nej tack till. Här kommer ett par bilder till från Karön. På kvällen var vi på karörestaurangen och åt buffe.




Midsommar på Karön

Som vanligt firar vi midsommar på vårt underbara Karön. Vi började självklart dagen med jordgubbschampange. Fantastiskt gott. Tätt följt av jordgubbstårta och dans runt stången. Nu väntar vi ivrigt på lunchen. Varmrökt lax. Mmmmmm vad gott.






Midsommarfirande


Midsommardans. Foto Jeanette Rosander

Underhållning och dans kring midsommarstången.


Kl 12.45-15 - Ronneby Brunnspark

Kl. 11 - Karön

Kl. 13.30 Stora Galtsjön, Belganet


Kl 14 - Lönnamohagen, Kallinge


Kl. 15 - Järnaviks camping

Kl. 15 - Ronneby Havscamping


Midsommartårta

Mmmm jag älskar jordgubbstårta. Självklart blir det jordgubbar på tårtan även i år.


www.breeze.se


Klicka på bilden för att komma direkt till breeze.se

Rea på Shop VM

Shop VM har börjat sin sommarrea. Rabatter från 20-50 %. Passa på och gör era sommarfynd.



Vissa barn gör mig så glad.


Vissa älskar regn.

Kan inte låta bli att dela med mig av denna undertbara bild från i Fredags. Det ösregnade och vi vuxna tyckte att livet var ganska trist. Plötsligt hör vi fyra glädjetjut och tittar ut genom fönstret. Detta är synen som möter oss. Svårt att inte le.


TRI-AKTILINE - NU PÅ ALLA KICKS!

TRI-AKTILINE - NU PÅ ALLA KICKS!


Nu finns äntligen succéprodukten Tri-Aktiline på KICKS!

Tri-Aktiline är en ny typ av punktbehandlare av rynkor och fina linjer. Förutom förebyggande och långsiktiga resultat, som traditionella anti-rynkprodukter erbjuder, ger Tri-Aktiline en påtaglig och omedelbart synlig effekt redan vid första användningstillfället.

 


ANVÄNDNING 

Tri-Aktiline är särskilt framtagen för:


-bekymmersrynkor i pannan och mellan ögonbrynen


-skrattrynkor runt ögonen samt rynkor runt munnen - områden där uttrycksrynkor ofta uppstår.


APPLICERING  

Det är viktigt att Tri-Aktiline appliceras på rätt sätt. Cremen ska duttas på och inte smörjas in.


INGREDIENSER

Tri-Aktiline innehåller 3 aktiva ingredienser:


-Gatuline Expression, som har en direkt effekt och verkar avslappnande på huden.


-Kombuchka PH Extrakt, som fyller igen och slätar ut rynkor både direkt och på lång sikt.


-Argireline som stimulerar den naturliga produktionen av collagen, vilket eder till att huden får ett slätare och yngre utseende.


Tri-Aktiline kostar 395 kr och finns på alla KICKS-butiker! 


Välkommen in och prova!


Nya Brunnsbadet

Del av nya Brunnsbadet

Nya Brunnsbadet

Brunnsbadet i Ronneby Brunnspark kommer att byggas om under hösten 2009-våren 2010.

För närvarande (juni 2009) pågår kostnadsberäkningar, i september 2009 ska kommunfullmäktige fatta beslut, och byggstart planeras till oktober 2009.
Det nya badet beräknas öppna till sommaren 2010.

Informationsträffar för allmänheten hålls tisdagen den 16 juni kl. 19.00 och torsdag 18 juni kl 19.00 på Brunnsbadet.

En arkitektfirma, PP Arkitekter, har lämnat ett förslag till nytt Brunnsbad som kommunen arbetar efter. Du kan ladda ner hela förslaget i kolumnen till höger. En sammanfattning visas här på sidan.

Badlandskapet

Nya Brunnsbadet sett västerifrånBadlandskapet är utformat som ett sammanhängande sjösystem med kanaler och vikar och en ö i mitten. I detta finns en 25 m lång bassäng för motionssimning, en långgrund "strand" och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet.
Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en varmbassäng med masserande bubbelstrålar, typ jacuzzi.
Delen med motionsbassängen kopplas ihop med SPA:ets poolhus genom en kanal .

Småbarnsbassäng

Småbarnsbassängen är i tre delar med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna. I den grundaste delen är det 25 cm djupt och i den djupaste 50 cm. Det finns en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer.

Vattenrutschkanor

Nya Brunnsbadet sett österifrånI det nya Brunnsbadet finns det två olika vattenrutschkanor, en bred sk Magic-Eye-rutschkana där man kan och får åka flera stycken samtidigt, och en vanlig med gupp och svängar. Bägge rutschkanorna är ca 75 m långa. De avslutas i en horisontell uppbromsande del av kanan och alltså inte i en bassäng.
I anslutning till badlandskapet finns det även en vattenpist.

Entré och kringområden

Entrén till det nya badet ligger längre västerut än idag, mot Silverplanen till.
På gräsytorna inom området planteras låga häckar för att skapa avskildhet för dem som ligger och solar.



Privileged




Självklart hamnade jag framför denna nya serie. Är man Gossip fan så är man och då kan man ju inte missa en seriei samma anda. Söndagarna är räddade ett tag framöver.

Prinsessor Honjävlar Änglar

Utställningar 13/6-30/8 2009


- Susanne Demåne

Susanne Demånes utställning speglar kvinnofägring och kvinnans/kvinnors olikheter.

Vernissage lördagen den 13 juni kl 13.
Utställningen invigs av Anna Nyström,
Annika Falk bjuder på sång och Jenny Mattisson på dans.
Alla är välkomna att komma prinsessklädda!
På vernissagedagen inbjuds allmänheten att
delta i en Prinsesstårtetävling.
Huvudinstallationen är skulpturer, prinsessor i trä
och hondjävlar i stålplåt. På väggarna hänger emaljarbeten.

Utställningen visas onsdagen den 17 juni kl 18 samt den 22 juli kl 18,
då konstnären visar hur hon med
motorsåg får fram sina skulpturer.

Till Susannes hemsida


Midsommar på Karön

Midsommar! fredag, den 19 jun 2009 VarKarön Ronneby (karta) BeskrivningTraditionellt midsommarfirande från kl 11.00 för hela familjen med dans kring stången, sillunch och grillbuffé. Senare på kvällen fortsätter firandet i nattklubben. Boka gärna bord på 0457-46 26 01. Välkomna!

Midsommar på Ronneby Brunn!


Fira Midsommar på Ronneby Brunn!

Fira en skön och avkopplande midsommar på Ronneby Brunn!
Njut av dom härliga omgivningarna och då framför allt Brunnsparken med sitt traditionella midsommarfirande.
En skön Spa-upplevelse i sommartider är inte så dumt heller, så passa på och boka en skön Spa-upplevelse innan dansen runt midsommarstången tar fart! Som vanligt på kvällen serveras en god midsommaraftonsbuffé.

Välkommen till sommarhotellet Ronneby Brunn - vi bryr oss!

I paketet ingår:
Logi två nätter med del i dubbelrum, frukostbuffé, fri entré till Spa, midsommaraftonsbuffé samt en 2-rätters middag från buffébord!

Ankomst: 19/6 alt. 20/6

Pris per person: 1695:-

Boka här!

Värt att veta:
Barn 0-6 år fritt i föräldrars bädd.
Barn 7-15 år halva priset.
Tänk på att boka din behandling i förväg på 0457-75093
(Se alla behandlingar under rubriken "Spa")
Se Spa-avdelningens öppet-tider under rubriken "Spa"
Incheckning: sön-fre, kl.14.00 - utcheckning: kl.12.00
Incheckning: lördag kl.14.00 - utcheckning: kl.11.00
För ytterligare information 0457-75000
Enkelrumstillägg: 400:-/natt

Visste du att hela hotellet har genomgått den största renoveringen någonsin?

ronneby_park_727.jpg

Rosa någon.


Gör någon glad.

Om ni inte hinner in på Interflora i stan så kan ni alltid använda deras hemsida för att göra någon glad. Här kan man beställa och skicka blommogram. Men även chocklad.
Blommor och chocklad snacka om att ni skulle få pluspoäng hos den som öppnar dörren.

www.interflora.se





Sillarodden 2009


Hamnfest ute i Ronneby hamn med försäljning av sillamackor, grillad fisk,
rökt fisk mm.
Lotteri, servering och musikunder-
hållning. Kustbevakningen och räddningshelikopter är på besök.

Blekinge Museum's utställning om skärgårdskvinnor. Veteranmotorcyklar och veteranbilar visas upp. Lokala företag och föreningar har visning och försäljning av hantverk. Visning av gamla båtmotorer mm.

Kl. 13 går starten för rodden som för båtarna in till Ronneby centrum där försäljning av fisk sker. Det roddlag som först sålt sin fisk vinner.

Hålltider för dagen:
Från kl. 10.00 visning av räddningshelikoptern på hamnplanen, Kustbevakningen, Sjöräddningssällskapet SSRS Hasslö
Kl. 12.00 Helikoptern visar ytbärgning tillsammans med SSRS
Kl. 12.30 Lastning av sillen i roddbåtarna
Kl. 13.00 Start för Sillarodden
Ca kl. 13.30-14.15 Målgång och sillförsäljning på Ronneby torg
Ca kl. 14.15 Gemensam färd på ån ut till Ronneby hamn av roddarna


Pippi besöker Kvitterplatsen

RONNEBY Pippilotta Eualia Rullgardina Eiframsdotter Långstrump intar Kvitterplatsen i sommar.
Tillsammans med Kling och Klang.

Det blir med andra ord sommarteater för hela familjen på Kvittret, Pippi-pjäsen spelas varje torsdag och fredag från 3 juli till 7 augusti.
-Vi har turnerat med den här pjäsen i hela landet, dock inte i Ronneby, säger Ingemar Bernthsson, iklädd polisen Klangs uniform.

Ny tradition
Han hoppas att sommarteatern ska kunna bli en ny tradition på Brunnskvittret.
- Det är en underbar plats, och en perfekt scen för vår föreställning.
Villa Villekulla kommer att byggas upp på scenen och pjäsen handlar om Pippis första dag i villan, där hon träffar på de båda poliserna, bovarna Dunder och Blom, Prussiluskan och till slut sin pappa, kapten Eifram Långstrump.
Men Tommy och Annika får vänta i kulisserna, eftersom det bara är tre skådespelare på scenen.
- Men det ser ut som betydligt fler, försäkrar Pippi själv, Sofia Soaugui.
- Det är en föreställning med högt tempo, där det händer mycket under den timme vi håller på. Och det spännande med att spela ute är att man aldrig riktigt vet vad som händer.
Teatergruppen, som annars hör hemma i Kalmar, hoppas på en sommar med fint väder. Fast mest för föräldrarnas skull:
-Barnen bryr sig inte om om det regnar! De vill se Pippi ändå!

Jan Hinderson
Publicerad 2009-06-09 03:00
Taget ur sydöstran ronneby 090609

You Tube

Oj vad mycket kul man kan hitta på You Tube. Hittade precis denna lilla film om vår kära Brunnspark.

SÅ vackert.


Pippi Långstrump!

RONNEBY BRUNN

Pippi Långstrump kommer till oss i sommar!

Härlig sommarteater i Brunnsparken, där vi förutom Pippi själv, får träffa Herr Nilsson, Kling & Klang, Dunder och Blom, Prussiluskan och pappa Efraim.

Vi får se när Pippi tillsammans med herr Nilsson och Lilla Gubben kommer till Villa Villekulla för första gången. Bovarna Dunder och Blom som kommer för att stjäla Pippis väska med guldpengar får en rejäl lektion i att vara snälla. Fru Prussiluskan kommer för att ta med Pippi till ett barnhem, vilket Pippi inte alls håller med om, inte ens när Prussiluskan tar hjälp av poliserna Kling & Klang.
Till slut kommer Pippis pappa hem och det blir stor fest på Hoppetossa...allt detta får vi vara med om under en raffande timma!

När du bokar något av våra härliga sommarpaket, så glöm inte bort denna härliga föreställing för barnen i sommar!
(Se under rubriken "Alla sommarpaket")

Medverkande i föreställningen:
Sofia Zouagul, Mattias Sundén, och Ingemar Bernthsson.
Föreställningen har skrivits och regisserats av Ingemar Bernthsson.
Produktion - Mycke Nöje i Sverige
Förlag: Nordiska Strakosch
Arrangör Blekinge: Enduo AB

Kassan öppnar Kl. 15.00 - Föreställning 16.00 - 17.00

PREMIÄR PÅ BRUNNSKVITTRET FREDAG 3 juli....Kl.16.00

Speldatum:
Torsdagar: 9, 16, 23 30 JULI, 6 AUG.
Fredagar: 10, 17, 24, 31 JULI, 7 AUG.

Förköp 120:- (inkl.serv.avgift)
Ronneby Turistbyrå 0457-617570
Ronneby Brunn 0457-75000

Info och biljett:
Enduo.se
Ronneby.se

›Boka Pippi-biljett!
ronneby_pippi_727.jpg


Commersen

Läs Commersen på nätet.



Klicka på Loggan för att komma direkt till tidningen.


Dinomins sommarkatalog.



KLICKA FÖR STÖRRE BILDER.

Fler bilder från Torgfesten.






Torgfest

Här kommer lite bilder från den välbesökta torgfesten i Lördags. God mat, dricka och kanon underhållning. Gärna mer av denna varan i Ronneby.






Sommarmingel

SOMMARMINGEL
Shop VM

Tisdag 2/6
Tid: 18-20

20 % i hela butiken.

Välkomna önskar NIlla och Jeanette


RSS 2.0