Kollektion av LINDA SVENSSON för Mairo

Mairo lanserar i dagarna de två mönsterna "Hosta" och "Ranka" av Linda Svensson. Inspirationen till mönsterna har Linda fått ifrån innergårdens växter i huset där hon bor i Malmö. Den klättrande bladrankan på husväggen som ständigt ändrade färg efter årstidernas gång fångade en dag hennes uppmärksamhet och blev mönstret "Ranka". På innegården växte även olika Hostor i rabatterna med sina randiga, flerfärgade blad och som senare blev avbildade för mönstret "Hosta".

Linda Svensson har jobbat som frilansande designer sedan 2002 och är utbildad på Konstfack och Nyckelviksskolan i Stockholm. Hon har gjort flera samarbeten med IKEA och andra svenska företag men också flera projekt för japanska företag. Hennes stil karaktäriseras av kraftfulla mönster som tar stor plats och syns i sitt sammanhang. Hennes form- och färgsäkerhet har gett henne stor uppmärksamhet, inte bara i Sverige, utan även bland konsumenter runt om i världen.

"Ranka" och "Hosta" kommer att finnas bla. som metervara och kuddar och kommer att finnas tillgängliga för försäljning i höst. För mer information om återförsäljare samt högupplösta bilder gå in på Mairos hemsida www.mairo.se eller maila Linda på [email protected]





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0