CENTRUMBIOGRAFEN

CENTRUMBIOGRAFEN
En Skön Bio i Ronneby

Boka Biljetter på http://www.centrumbiografen.se/

  

Köp våra bioPresentkort

i kassan eller hos LK




X-Men Origins: Wolverine 

FILMINFO Wolverine försöker med alla medel ta reda på hans förflutna och sanningen om sitt ursprung. Hans läkefaktor, klor och hans skelett av adamantium är resultatet av Weapon X-programmet, där han ofrivilligt blev forskarnas försökskanin i deras strävan att utveckla den perfekta soldaten. Av Professor X får han den information han behöver för att kunna söka efter sanningen om Weapon X-programmet.

KL: 19:30   Fre, Lör, Sön

  

  

"VISAS FRAM TILL DEN 10:e MAJ" 




KOMMANDE.....  

Sverige-Premiär

13:e Maj:  Änglar och Demoner 

  

FILMINFO  Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende - den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutsäga.

Med: Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård

"VISAS FRAM TILL DEN 24:e MAJ" 



15:e Maj:  Hannah Montana - The Movie 


FILMINFO  Miley Stewart (Miley Cyrus) lever dubbelliv. Hon är vanlig tonårstjej på vardagarna men förvandlas till tonårsidolen och sexsymbolen Hannah Montana på kvällarna. Det är bara hennes bästa vän (Emily Osment), familj och PR-agent Vita som känner till hennes liv som Hannah Montana.

        

"VISAS FRE, LÖR, SÖN , 15-17/5" 




Sverige-Premiär

22:e Maj:  Natt på Museet 2 

  

FILMINFO  "Natt på museet" var en av 2006 års största sucéer. Nu återvänder Ben Stiller tillsammans med många av de kända ansiktena från första filmen och ännu fler historiska karaktärer. Den här gången utspelar sig historien på Smithsonian Institute som består av inte mindre än 17 olika museum och 136 miljoner museieföremål...

"VISAS FRAM TILL DEN 27:e MAJ" 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0