Ronneby Handelsförening - jobbar för dig

Ronneby Handelsförening arbetar med frågor som påverkar kunder, handlare och besökare i staden. Medlemmarna är runt 80 stycken och finns mellan Mairo i norr och Brunnen i söder.

 Heliga Kors KyrkaHandelsföreningen jobbar bland annat för att det ska hända mer i Ronneby; att fler aktiviteter, uppträdanden och festivaler ska arrangeras och att Ronneby ska bli en ännu bättre stad att bo och handla i. Målet är att det alltid ska hända någonting i Ronneby. Detta ska uppnås genom ett bättre samarbete mellan alla aktörer i staden, från handlare till kulturföreningar, idrottsklubbar, fastighetsägare och många andra.

Viktigt är också samarbetet med kommunen, något som innebär större insyn i frågor om trafik, parkering, företagsklimat och stadsförsköning. Handelsföreningen arbetar också för en förbättrad marknadsföring av Ronneby - och ett av resultaten ser du framför dig, det vill säga vår nya hemsida www.ronnebyhandel.se.

Sörbyområdet i norr representerar ytterligare en avgörande post för stadens utveckling och där finns också många av Handelsföreningens medlemmar. Dessutom är framsteg för handeln i centrumområdet ett avstamp för arbete med dessa frågor även i övriga kommunen.

Vi har börjat en resa där vi har ett antal stationer att bocka av innan vi är framme vid målet - men säkert är att vi är på väg och att det går åt rätt håll. Var med på resan du också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0