Release av Thomas Ahrens bok Makten och närigheten.

I torsdags anordnades en bokrelease på Ronneby Bokhandel. Det var i smmarbete med HEXA förlag och releasen gällde Thomas Ahrens nya bok Makten och närigheten. Contan ställde upp med fantastiska snittar, en stor tårta, kaffe och sider, Euronics bidrog med en DVD som lottades ut till de som föranmält sig till eventet (vinnare: Mia på Brunskatten). FaceOne AB bidrog med tryck av fantastiska vepor. Foto Region Syd förevigade eventet med både video och kamera (läggs upp på YouTube om ett tag). Kommunen bidrog med support och assistans i form av mailutskick.


Ett fantastiskt samarbete för en god sak och ett bevis på att man kan göra saker gemensamt för att göra Ronneby till en ännu trevligare stad.


Utöver detta var konstnären Åke Franzén där och målade eventet i realtid, tavlan auktionerades ut under kvällen och såldes för 2000 kr. Pengarna gick oavkortat till prostatacancerforskningen. Vi hade även engagerat RAK som spelade upp en ljusshow på gatan - mycket effektfullt och annorlunda. En lyckad kväll och ett trevligt minne.

Bilder från kvällen.
Länk till Ronneby Bokhandel: http://www.ronnebybokhandel.se





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0