CENTRUMBIOGRAFEN

CENTRUMBIOGRAFEN

  
En Skön Bio i Ronneby

Boka Biljetter på http://www.centrumbiografen.se/

  

Köp våra bioPresentkort

i kassan eller hos LK


Slumdog Millionaire

  

FILMINFO Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren. Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.

KL: 19:30   Fre, Lör, Sön

  

  

"VISAS FRAM TILL DEN 26:e APRIL" 



KOMMANDE.....  

1:a Maj:  Fast and Furious  4

  

FILMINFO  Skådespelarna från THE FAST AND THE FURIOUS, från 2001, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez och Jordana Brewster, återkommer i FAST AND FURIOUS, den fjärde filmen i serien. I denna film samarbetar O´Conner (Walker) och Toretto (Diesel) med FBI genom att infiltrera en stor heroinlangare.

  "VISAS FRAM TILL DEN 6:e MAJ"



1:a Maj:  Race to Witch Mountain


FILMINFO Jack Bruno är en taxichaufför i Las Vegas. Han kastas in i ett kaotiskt äventyr när två tonåringar hoppar in i hans taxi. Barnen besitter paranormala krafter och är på flykt från personer som vill använda deras krafter i sina egna onda syften.

Kl:18:00 , Fre, Lör, Sön

"VISAS FRAM TILL DEN 3:e MAJ" 



8:e Maj:  X-Men Origins: Wolverine 

  

FILMINFO  Wolverine försöker med alla medel ta reda på hans förflutna och sanningen om sitt ursprung. Hans läkefaktor, klor och hans skelett av adamantium är resultatet av Weapon X-programmet, där han ofrivilligt blev forskarnas försökskanin i deras strävan att utveckla den perfekta soldaten. Av Professor X får han den information han behöver för att kunna söka efter sanningen om Weapon X-programmet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0